Това лято EVN Топлофикация предлага на своите клиенти в Пловдив

...
Това лято EVN Топлофикация предлага на своите клиенти в Пловдив
Коментари Харесай

ЕVN Топлофикация кани пловдивчани да посетят арт инсталация с топла вода „Караоке душ“


Това лято EVN Топлофикация предлага на своите клиенти в Пловдив специфична отстъпка от цената на кубик гореща вода. Всички клиенти на сдружението, които употребяват услугата, до 30 септември 2019 година ще заплащат най-много до 8 лева за кубик.

В тази връзка EVN Топлофикация кани пловдивчани да посетят арт апаратура – една съвсем същинска баня със специфичен караоке душ. Щом човек затвори вратата на душкабината, подвига кранчето, както прави нормално в банята. Но вместо да стартира да тече вода, се включва инсталиран на стената екран. На него посетителят има опция да си избере занимателна ария, която да си пее под душа. След като завърши с „ къпането “ и пеенето, на екрана се пресъздава какъв брой време е прекарал под душа, какъв брой вода е изразходил и какъв брой би коствало това, в случай че употребява топла вода от EVN Топлофикация в границите на акцията.

Нашата музикална баня може да бъде открита на:
• 9 юни (неделя) – в мол Пловдив
• 15 юни (събота) – в мол Марково Тепе
• 16 юни (неделя) – в мол Пловдив Плаза

Очакваме всеки, който желае да се забавлява и да разбере какъв брой доста неща може да направи с един кубик вода в всекидневието си.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР