Това коментира в ефира на Нова тв д-р Цветеслава Гълъбова.Трябва

...
Това коментира в ефира на Нова тв д-р Цветеслава Гълъбова.Трябва
Коментари Харесай

Васил Гарнизов: Докато другите страни предприеха мерки за ограничаване на К19, ние се скарахме по български

Това разяснява в ефира на Нова тв доктор Цветеслава Гълъбова.

Трябва непременно да създадем нещо тук и в този момент. Защото лечебните заведения ни са претъпкани, хората умират и не могат да стигнат до съответна грижа, уточни тя. 

Проблемът с пандемията е политически, а не частен въпрос. Частният избор в тази ситуация е в директен спор с обществения интерес, тъй че би трябвало да се имунизират колкото може повече хора, тъй като единствено посредством засищане на популацията с ваксина, можем да се преборим. Това прави този въпрос с голяма политическа тежест, коментира Харалан Александров.

Пандемията беше политизирана още с първите известия за заболяването в края на 2019 година СЗО се опита да избави репутацията на Китай. Това подвигна топката и в цяла Европа националните здравни управляващи поеха тази самодейност, коментира Васил Гарнизов. Въпросът е, че сега, в който националните управляващи на някои страни смениха възгледа си за заболяването и започнаха един пореден курс на рестрикции с фокус ограничение на вредите, българското общество се разпадна. Твърдяха, че постъпваме като в Германия, само че в действителност се скарахме по български. От една страна се скара здравната общественост, въпреки това се скараха президент и министър председател. Президентът сподели, че мафията ни плаши със статистика. А в действителност опасността е корупцията, а не епидемията, добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР