Това коментира в ефира на бТВ Костадин Костадинов.Всеки ден в

...
Това коментира в ефира на бТВ Костадин Костадинов.Всеки ден в
Коментари Харесай

Костадинов: В никакъв случай няма да си извадя зелен сертификат. Ако зависи от мен, на 15 ноември отменям мерките

Това разяснява в ефира на бТВ Костадин Костадинов.

Всеки ден в България умират към 300 души и това е сериозен проблем, тъй като ние сме най-бързо умиращата нация към този момент в продължение на 14 години. И то в международен мащаб. Нашата смъртност изпреварва в пъти другите страни от Европейски Съюз. Това до в този момент не беше проблем. Дне моя другарка беше диагностицирана с израстък в мозъка. Трябва да й създадат доста незабавна интервенция в границите на идващите няколко дни. Ние в този момент събираме пари за нейната интервенция, тъй като сякаш тя е безвъзмездна, само че би трябвало да се намерят 10 000 лв. за консумативи. Защо никой не обръща внимание за това.  Как никой не обръща внимание на обстоятелството, че за последните две години растежът на инфарктите и на инсултите е четири пъти по-голям в сравнение с случаите до 2019 година Това значи, че стресът, който се насажда посредством държавната политика усилва случаите на тревога. И в този момент отново обстановката е малко по-нормална спрямо началото на мината година, когато имахме възприятието, че с е сблъскваме с някаква извънредно заразна чума, която надали не върви по улиците. Вие помните, че тогава България беше безусловно опустяла, разяснява той.

Сега обстановката е много по-нормална, имам предивд по улиците на градовете и селата. Опитите да бъдат накарани хората да с е изплашат и да се имунизират, ме карат да се зачудя какво ли ще е идващото нещо, което ще измислят, разяснява Костадинов. 

Години наред ние събираме капачки за нашите деца -  за това кой ще поеме отговорност. Или пък за медицински хеликоптер. Хората се чудят по какъв начин да си спасят бизнеса и служащите сега. Работодателите сега букщвално са насилвани да вкарват тези документи, разяснява той.

В никакъв случай няма да си извадя зелен документ това е кардинален въпрос. Сертификатът е една брутална дискриминация, въведена от ръководещите. Сертификатът беше въведен под паника два дни преди срещата на Радев с огромните от Брюксел, т.е. той е бил подложен на напън. Той в този момент вижда последствията от своите дейности. А това значи две неща - или е подвластен, или се поддава на напън. Така че ние преди изборите би трябвало да си отжговорим на въпроса от какво имаме потребност - от президент, който е подвластен, или от подобен, който се поддава на напън. аз в случай че бях президент или министър председател, в никакъв случай нямаше да въведа сходни ограничаващи мерки  и ние щяхме да дадем образец на другите страни какво е здравия разсъдък, уточни той.

Ако зависи от мен, всички тези ограничения още на 15 ноември отиват в историята, завършии той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР