Това коментира председателят на парламентарната група на „Изправи се.БГ! Ние

...
Това коментира председателят на парламентарната група на „Изправи се.БГ! Ние
Коментари Харесай

Мая Манолова: Стига прищевки! Очевидно хората на Трифонов искат цялата власт

Това разяснява ръководителят на парламентарната група на „ Изправи се.БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова пред медиите в Народното събрание по отношение на изказването на Слави Трифонов, че няма да се гласоподава препоръчаният кабинет и отдръпването на претендента за министър председател Пламен Николов.

Тя напомни, че предлагането им за излаз от спешна обстановка, оповестено още на 13 юли, беше държавно управление на основата на служебния кабинет, в случай че не се образува държавно управление с първия мандат.

„ Третият мандат е шансът да има кабинет с ориентиран мандат – с съответни цели, с небосвод 6 до 8 месеца. Той може да реши най-неотложните проблеми на българските жители. Хората чакат актуализация на бюджета, преизчисляване на пенсиите, обезщетения за бизнеса поради новата Коронавирус вълна. Българските семейства ще имат потребност от поддръжка поради увеличението на цените на тока, парното и водата “, акцентира Манолова.

„ Ако от „ ИТН “ са откровени, че им пука за българския народ, ще се включат в диалози сред „ Демократична България “, „ Изправи се БГ! Ние идваме! " и Българска социалистическа партия във връзка с третия мандат, както и в случай че са същински откровени в желанието си да отстраним ГЕРБ и Движение за права и свободи от властта. Ако желаят властта само и единствено за себе си, то тогава ще бойкотират диалозите “, добави тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР