Това коментира бившият вътрешен министър Богомил Бонев на фейсбук страницата

...
Това коментира бившият вътрешен министър Богомил Бонев на фейсбук страницата
Коментари Харесай

Бонев: Прокуратурата да види еколозите как са действали

Това разяснява някогашният вътрешен министър Богомил Бонев на фейсбук страницата си във връзка дадената "зелена светлина " от държавното управление за втори въжен превоз на Банско.

Софиянци имат право да карат ски на 20 минути от домовете си. Досега блокирано от Тома Белев и гнусни швейцарски консултанти, които имат задача да нямат българите достъп до планините си. Но с това нещата не завършват. Правителството би трябвало да сътвори правила, които да забранят на финансирани от чужбина Неправителствени организации да дефинират политиката на страната в региона на екологията, разяснява още Бонев.

На Тома Белев, Андрей Ковачев, половинките им, заемащи в спор на ползи длъжности, свързани с плановете на Министерство на околната среда и водите, да припарват до кандидатстване за нови планове. Защото са надълбоко компрометирани. Прокуратурата би трябвало да се разсъни и да види по какъв начин са работили срещу националните ползи. Национална агенция за приходите би трябвало да се разсъни и да ревизира по какъв начин са финансирани и какви пари са платили за броенето на делфини. Изобщо, време е страната да се разсъни. А не Бойко да трепери, че ще заградят Орлов мост. Това безволие би трябвало да завърши!, безапелационен е Богомил Бонев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР