Това, което виждаме, е продължение на лошо взетите мерки от

...
Това, което виждаме, е продължение на лошо взетите мерки от
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Това, което виждаме, е продължение на лошо взетите мерки от служебния министър на здравеопазването

Това, което виждаме, е продължение на неприятно взетите ограничения от служебния министър на опазването на здравето. Защото знаем какво се случи през втората и третата вълна - желая да поздравя сътрудниците си за това, което направиха. Категорично - това е неуспех на служебното ръководство, което подцени обстановката. Това съобщи пред Би Ти Ви проф. Асен Балтов, кандидат-депутат, подсилен от ГЕРБ и някогашен шеф на " Пирогов ".

" Четвъртата вълна е вълната на неимунизираните, а не на хората, създали осведомения избор, подписали са се и са се съгласили. Някои даже към този момент имаме и трета доза ", добави той.

" Който знае по какъв начин потеглиха събитията през март месец предходната година - по какъв начин нямахме никакъв опит, подготвеност, съоръжение, респиратори, ремдесивир, ваксини. Както и да мотивираме личния състав, той сега изнемогва ", съобщи още медикът.
свързани новини58034на 30.10.202131376на 28.10.2021
Проф. Балтов посочи, че е реалност - имунизираните хора са доста по-защитени и попаднали в болница, те имат доста по-малко проблеми от тези, които не са предпазени.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР