Това, което виждам поне аз до момента, е една да

...
Това, което виждам поне аз до момента, е една да
Коментари Харесай

Доц. Цеков: Наблюдава се вежлива умора и зацикляне в партиите

Това, което виждам най-малко аз досега, е една да я нарека вежлива отмалялост в партиите и зацикляне в едни общоприети техни партийни клишета от последните 2 години. Няма нови хрумвания, няма и някак си по-позитивен взор за развиването на страната. Това сподели в аудиокаста " Това е България " на " Фокус "   създателят на Института за съвременна политика доцент Борислав Цеков. 

" У нас обаче от много време насам методът на правене на избори, надлежно на акция е диаметрално противопоставен. Той е по какъв начин ще унищожим прилежащото племе, тъй като то е въплъщение на злото, то няма право да съществува, и откакто го унищожим и превземем ресурсите, които то управлява, ще цъфнем и ще вържем. Това е това, което първоначално по-плахо и несигурно преди 2 години, само че към този момент съм безусловно уверен в тази оценка, аз нарекох африканизация на политиката. Защото в по този начин по-примитивните африкански държавици политиката не е оня европейски или американски смисъл, която е политика насочена към общото богатство ", сподели още доцент Цеков. 

По думите му, ако продължим в линията на метафорите и политиките, които партиите би трябвало да оферират, са фантазии или сънища за гласоподавателите, то у нас можем да кажем, че нашата фабрика за сънища сънува кошмари.  

" Много значимо чисто психически даже съгласно мен е коя от двете обединения, които сега си оспорват първото място, ще записва преднина. Защото в случай че това е ГЕРБ, те най-малко по поръчките, които дават, ще създадат сериозен опит за сформиране на държавно управление ", добави доцент Цеков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР