“Това, което виждам като номинации в листите за депутати, местните

...
“Това, което виждам като номинации в листите за депутати, местните
Коментари Харесай

Александър Симов, БСП: Как винаги намират пари за самолети, а няма за българските граждани

“Това, което виждам като номинации в листите за депутати, локалните организации издигат качествени и младежи. Винаги сме се стремяли към баланс. Драми при реденето на листи в Българска социалистическа партия няма, всичко се случва доста градивно. ” Това съобщи членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия Александър Симов в предаването “Денят On Air ” на Bulgaria On Air.

“На Конгреса на Българска социалистическа партия имаше извънредно положителни послания. В този много разпарчетосан парламент си имахме своите достижения и успяхме да реализираме доста от нашите обществени цели, заложихме нови. Само че кой чу за тях? Чухме за вътрешни драми, каквато беше задачата на тези хора. Не считам, че тя ще успее, тъй като виждам, че в Българска социалистическа партия има събуждане и този път доста от нашите гласоподаватели осъзнават, че тези избори са доста значими ”, разяснява социалистът.

Той уточни, че левият гласоподавател прави оценка работата на Българска социалистическа партия, само че желае още. “Освен безплатните учебници, хората желаят и гратис опазване на здравето. Защо постоянно се намират пари за самолети, а за опазване на здравето все няма? Ето това е смисълът от съществуването на Българска социалистическа партия - да помислим за хората: по какъв начин ще си изпратят децата на учебно заведение, с какви пари ще си платят тока, кой ще реагира на скачащите цени в магазините ”, обърна внимание Алексаднър Симов.

По неговите думи ограниченията на служебния кабинет против покачващите се цени наподобяват неуместни. “Министърът на стопанската система, който във всяка друга естествена обстановка към този момент щеше да е без работа, щял да отиде да приказва с бизнеса - това била една от ограниченията. Как ще ги убеди? Няма такова нещо - слагаш таван на цените и показваш, че ти пука за хората. Франция вкара таван на цените, Гърция също. При това, че Гърция има най-малката инфлация в Европейски Съюз - към 8%. А в България, където формалната инфлация е 20%, а евентуално при цените на храните е 80%, не се вкарва таван. Според мен това е аморално ”, безапелационен бе Симов.

Той съобщи още, че Българска социалистическа партия има съответни ограничения за съответни проблеми и напомни, че в коронавирус рецесията левицата е предложила мярка против спекулата, само че тогава не е била чута. “Сега виждате каква е обстановката - обичан спор в обществените мрежи е да демонстрират какви са цените във Англия, във Франция и в Испания, и какви са у нас ”, акцентира Симов.

“Така наречената лява коалиция “Левицата ” ми наподобява на спиритичен сеанс - кряскане на всички призраци на Българска социалистическа партия, с цел да се употребяват против Българска социалистическа партия. За мен е същинско признание да видя, че Мая Манолова се е разкрила още веднъж като ляв човек, тъй като единствено преди 3 години тя стоеше над лявото и дясното, с цел да дърпа и от десните гласове ”, сподели още той.

“Аз съм социалист и считам, че никой не би трябвало да бъде дискриминиран на база половата си еднаквост и по какъвто и да е различен симптом. Но когато стартира да се изяснява на децата на нежна възраст в учебно заведение, че те имат право да избират какъв пол да имат, това е неуместно. Когато станат на 18 години, тогава всеки да си избира ”, разяснява Симов и уточни, че доста наставнически организации сезират Българска социалистическа партия за нахлуването на НПО-та в учебните заведения, които вършат тъкмо това.

“Конституционният съд се произнесе против Истанбулската спогодба. Върховен административен съд сподели, че юридически никой не може да си смени пола. Но това в никакъв случай не е спирало опитите тези детайли да бъдат импортирани и вкарани в съзнанието на децата. Ние се противопоставяме на това и по тази причина организираме референдум ”, сподели в умозаключение Александър Симов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР