Това, което виждам, е една пародия на войната, която поведе

...
Това, което виждам, е една пародия на войната, която поведе
Коментари Харесай

Наш психиатър направи психопортрет на Владимир Путин

Това, което виждам, е една подигравка на войната, която поведе Хитлер против света. Тоест, историята се повтаря като една подигравка. Това е нещо приблизително сред нахлуването в Полша през 1939 година и войната против Финландия. Така психиатърът и публицист Любомир Канов разяснява държанието на Владимир Путин и войната в Украйна.

" Това е вкоренено в патологията на едно схващане и за жалост, това не е съзнанието единствено на Владимир Путин. А е съзнанието на цялата съветска нация, която в действителност е отвън рамките на една нация със крепко умозаключение, здрав разум. По-скоро припомня на екзалтацията на немския народ по времето на големите манифестации и под поздравите на фюрера ", акцентира той пред Нова телевизия.

На въпрос по какъв начин се лекува това и дали може да се промени, Канов отговори: " Това е развой. Той стартира, за жалост, в множеството случаи с чудовищно военно проваляне, отрезвяване. И очистване на една идеология, която вкарва личния народ в пагубни войни. Това неизбежно ще се случи, в случай че Путин и неговите военни случки приключат с проваляне ", посочи психиатърът.

Според писателя Путин и цялата нация боледуват от не толкоз психиатрична, а обществена болест, която той назовава " тотализъм ". " Това са идеологии, които обгръщат големи маси от хора, на които отпред стои нормално фюрер, вожда, или подобен властнически президент ", разяснява Канов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР