Това, което видяхте, е разруха, дъно, падение. Ние с БСП

...
Това, което видяхте, е разруха, дъно, падение. Ние с БСП
Коментари Харесай

Нинова: Не може да блокираш работата на НС заради бой между екстремисти и фашисти

Това, което видяхте, е съсипия, дъно, проваляне. Ние с " Българска социалистическа партия за България " стоим в профил и сме неутрални. Ние нито се кланяме на едно посолство, или на друго. Предлагаме мъже и дами, които да споделят " не " и на Изток, и на Запад. Българският народен интерес може да бъде защитаван, стига да има виновни политици. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг в коридорите на Народното събрание.

" Две кохорти се упрекнаха в национално изменничество - едните, така наречен евртоатлантици, бяха упрекнати в работа на непознати посолства, а другите ги упрекнаха в обслужване на ползите на Путин и Русия. Чупиха се очила, късаха се ризи. По създание застанаха джендъри против фашисти. Видях много нападателни дама с неприличен език. Стигна се до екстремизма на " Възраждане ", които желаят навлизане в Народното събрание и да приказват за прелом и контрапреврат, в миг, в който хората имат потребност от сигурност и непоклатимост ", уточни още Корнелия Нинова.

По думите ѝ Българска социалистическа партия е единствената партия в тези размирни седмици, която освен сложи въпроса, само че е свършила работа с грижа за хората.

" Разграничавам Българска социалистическа партия от останалите партии в Народното събрание ", уточни тя и прикани да не бъдат поставяни под общ знаменател с тях.

" Председателят на Народно събрание Росен Желязков нанесе следващ удар върху парламентаризма. Не може да блокираш работата на Народното събрание, тъй като екстремисти и фашисти са се сбили в Народното събрание. Той носи отговорност за това ", съобщи Нинова и уточни, че Българска социалистическа партия няма място в коалиция на страха, на омерта, на имунитет, коалиция, която желае да избави Борисов от правораздаване, а въпреки това да удовлетворят " на ламтежите на ПП-ДБ за власт и пари ", които, по думите ѝ, са предали хиляди хора от площадите поради ламтежите за милиони ", посочи още тя.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР