Това, което видях в новата четворна коалиция, са хора, представители

...
Това, което видях в новата четворна коалиция, са хора, представители
Коментари Харесай

Фандъкова определи като малко странна кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София

Това, което видях в новата четворна коалиция, са хора, представители на разнообразни партии, както леви, по този начин и десни. Отстрани ми наподобява малко странна тази композиция, само че всяка партия има правото да избере своята предизборна тактика. Така кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска разяснява пред публицисти оповестената нощес кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София.

Терзиев бе повдигнат от " Продължаваме Промяната " (ПП), " Демократична България " (ДБ) и " Спаси София ", подкрепена и от " Екипът на София ".

Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска сподели, че не познава Васил Терзиев.

Политическа партия и Демократична България дадоха ясна поръчка за интерес към София и издигнаха собствен претендент, а той съобщи като главен приоритет строителство на детски градини, което е отлично продължение на моята стратегия, уточни Фандъкова, представена от Българска телеграфна агенция.

Тя изрази вяра финансовият министър Асен Василев този път да заложи средства за строителство на детски градини в София, тъй като това по думите ѝ не се е случило през 2021 и 2022 година

Тя напомни, че още след последните локални избори е взела решение да не се кандидатира за нов кметски мандат.

Давам опция на младежи да се потвърдят и да работят за София. Във всеки бранш оставям готови, подготвени планове, обезпечено финансиране, тъй че има опция да се работи, уточни Фандъкова и изрази вяра софиянци да създадат добър избор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР