Това, което видях по телевизията ме върна към тези години

...
Това, което видях по телевизията ме върна към тези години
Коментари Харесай

Анна Заркова: Недомислените и политикански акции на употреба на М...

" Това, което видях по малкия екран ме върна към тези години на тандема Цветанов-Борисов, в които съвсем всеки ден гледахме по малките екрани първи вести за белезници, бутафорни или не разпити, акции със звучни имена недосегаемите, тъпанарите ", разяснява журналистката пред Българска национална телевизия.

 

" Тъжно е, че ни връщат обратно, тъй като от ония времена ние видяхме какъв е резултатът от недомислените и политикански акции, от недомислената и политиканска приложимост на Министерство на вътрешните работи. Все едно дали е за ПР на държавното управление, все едно е дали се употребява като инструмент за рейдърство от полицията на властта, дали се употребява за рекет на предприемачи ", добави Анна Заркова.

 

" Ние не можем да гадаем за какво Божков се е върнал от чужбина, само че можем да кажем сигурно какви са резултатите от такива акции недомислени и политикански на полицията против хора от вида на господин Божков. Резултатите са постоянно идентични - празни папки по делата за корупция, те са оправдателни присъди за арестантите и разпитваните, те съмнение към правоприлагащите институции, те са убеждения у мафията, че никой не може и не желае да я накаже, те са подбив на хората към правоприлагащите институции ", безапелационна е Анна Заркова.

Безлов обърна внимание на това, че би трябвало да се " види какви са тъкмо претекстовете за тази необходимост " на извършената акция. Анна Заркова се концентрира върху обстоятелствата, като подчертава върху това, че делото за убийството на Алексей Петров " ще попълни листата на тези 200 мафиотски поръчкови убийства, които са неразкрити и 137, от които се направиха по времето на епохалния основен секретар на Министерство на вътрешните работи - Бойко Борисов. Да погледнем обстоятелствата. Половин година след убийството на Алексей Петров, който е работил скрито или очевидно за специфичните служби, неговите някогашни сътрудници, споделиха, че няма обвинен за неговото ликвидиране ".

 

Журналистката попита дали в следствието на това ликвидиране е разпитван някой " по високите етажи ".

 

" Някой от приятелите на Петров от детинство, от каратето, някой необут от ъдърграунда? Вижда се, че проверяващите подценяват обстоятелството, който стана прочут, с помощта на Бойко Борисов, че Алексей Петров е взел участие като политически проектант в сглобяването на некоалицията, която ни ръководи ", уточни Анна Заркова.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР