Това, което видях, е наистина потресаващо. Не мога да кажа

...
Това, което видях, е наистина потресаващо. Не мога да кажа
Коментари Харесай

Комитова: Започваме проверка на трагичния участък по Струма

„ Това, което видях, е в действителност потресаващо. Не мога да кажа какво е положението на пътя. Трябва да се отиде на място, където да се направи инспекция ”. Това съобщи районният министър Виолета Комитова

„ Познавам този път, минавала съм оттова. В момента не мога да си спомня дали има знаци за място с нараснала заплаха от ПТП. След като създадем инспекция, ще срещнем с данните по отношение на положението на пътя ”, добави Комитова.
Главен комисар Николов: Изгорелият рейс е самокатастрофирал
" Автобусът е самокатастрофирал ". Това изясни шефът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ гл...

Фактите досега:

Северномакедонци от албански генезис са притежателите на транспортната компания, чийто рейс изгоря на Автомагистрала „ Струма ”. Техен представител, който е на място, ще даде лист на пасажерите от четирите рейса, пътували в ескорт. Изгорелият е бил финален в редицата.

След завръщането на другите три рейса в Скопие, посредством ДНК разбор от телата, ще се търси самоличността на починалите. Транспортната компания ще даде и информация за техническото положение на возилата и по кое време за последно са минавали на обзор. Паралелно с това ще се ревизира положението на пътната настилка, виражите и има ли подадени тъжби за произшествия на същото място.

По първична информация водачът на рейса е умрял. Проверява се дали вторият, който по закон би трябвало да пътува при подобен вид екскурзии, е измежду оживелите. Работи се по версия за неочаквана техническа щета или заспиване на лидера.
Три може да са аргументите за случая с рейса на „ Струма ”
Три може да са аргументите за случая с рейса на автомагистрала „ Струма ”. Такова мнение изрази пътният специалист Йонко Иванов....

Автобусът е изгорен изцяло. На място към момента има две пожарни коли и специфична лаборатория на проверяващите. Рейсът в началото е блъснал мантинела, която лимитира уголемение, предопределено за краткотрайна спирка на транспортни средства, от дясната страна на платното. От удара с транспортното средство са отнесени десетки метри от нея. След това рейсът се е блъснал в насрещната ограничаваща мантинела, която разделя двете платна - в посока към Благоевград и в посока към София. Именно там е спрял. Видим спирачен път на метри от мястото на случая няма.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР