Това, което видях, беше доста неприятна гледка - ревящи деца,

...
Това, което видях, беше доста неприятна гледка - ревящи деца,
Коментари Харесай

Известен фен на Ботев Пд бил сред първите на мястото, разказа за ужаса на АМ Тракия

Това, което видях, беше много неприятна панорама - ревящи деца, крясъци, викове, цялостен смут, показа в изявление за Нова телевизия Теодор Бочев, който неотдавна подаде оставка като член на Управителния съвет на Сдружение " Ботев ".

Той описа по какъв начин се е опитвал да успокои три деца, които били задачите в кръв и повтаряли " тате, тате ", сочейки към мъж, който бил в доста тежко положение.

" Слязох долу и видях, че е в схващане. Върнах се при децата и ги успокоих. Моля се той да е добре”, сподели Бочев, който е измежду най-известните почитатели на пловдивския " Ботев ".

" Както пътувахме, стана внезапно запушване. Когато стигнахме мястото, видях, че е злополука с рейс. Свалих прозореца и питах дали можем да помогнем. Казаха ни, че можем да извозваме хора до болничното заведение. Имаше пожарникари и служители на реда, само че нямаше никакви линейки”, описа той.

" Видях, че и мой другар, който беше тръгнал по-рано, също е спрял да оказва помощ. Тогава с бинтове и марли от аптечките започнахме да оказваме помощ ", прибавя футболният ентусиаст, трансформирал се в воин.

По думите му първият, оказал помощ на потърпевшите, е доктор, карал зад рейса.

" Първото нещо, което видях бяха няколко дечица. Спирайки, видях автобус, от който излазваха дечица в извънредно положение. Взех аптечката и потеглих да търча към рейса”, описа финансистът Живко Стамболиев, различен очевидец на тежкия случай.

Благодарение на лекаря, който е бил на място, помощта е била проведена и той е давал насоки по какъв начин да бъде помогнато на потърпевшите, описа още очевидецът.

" Ситуацията беше ужасна! За първи път изпитвам подобен смут!”, показа Стамболиев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР