Това, което вероятно ще се случи, е да се състави

...
Това, което вероятно ще се случи, е да се състави
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Нинова няма да си тръгне

" Това, което евентуално ще се случи, е да се сформира държавно управление, като обособени представители на партиите ще бъдат в ръководството, само че няма да носят отговорност за последствията от решенията, които ще взимат. Това няма да спомогне за това да се организира политика в полза на жителите ".

Това мнение изрече пред БНР водачът на " Солидарна България " и общински консултант в София Ваня Григорова.

 
Все още не се е състоял съдружен съвет, който да направи разбор на случилото се на изборите, уточни тя, само че съобщи изрично, че ще продължат взаимоотношението си с " Изправи се, България ", " Българската Левица " и Обединената Социалдемокрация.

" Нашето взаимоотношение не е краткосрочно, не е със самоцел влизане в Народно събрание. Това можеше да бъде механизъм, който да ни помогне да изпълним нашите цели, които преследваме от години. Това, че няма да бъдем част от Народно събрание, не значи, че сме не запомнили за това какво желаеме да променим в страната, тъй че българските жители, работещите такива, да се усещат по-добре в страната си. Ние ще внасяме оферти в Народно събрание. От държанието на народните представители ще се види кой желае и кой не желае действително да спомогне действително за повишение благоденствието на хората ".

 
В предаването " 12+3 " Григорова съобщи, че е допустимо да работят с обособени персони от Българска социалистическа партия. И сега има съдействие посред ни, посочи тя. Според нея Корнелия Нинова няма да си тръгне:

" Опасявам се, че трети път оставка не значи действителна воля за вдишване на отговорност за това, че Българска социалистическа партия беше свита от над 900 хиляди гласоподаватели до 150 хиляди в границите на няколко години ".

Тя счита, че няма да има президентски план, отпред на който да застане Румен Радев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР