Това, което в началото на годината започна като странен слух,изглежда

...
Това, което в началото на годината започна като странен слух,изглежда
Коментари Харесай

Volvo се готви да пусне на пазара първия си миниван EM90


Това, което при започване на годината стартира като чудноват слух,изглежда ще стане действителност. Volvo се готви да пусне на пазара първия си миниван с името EM90, който шведите разказват като подобен който " основава място за вашия живот ". Моделът ще се появи на бял свят на 12 ноември, когато ще бъдат отворени и поръчките в Китай, родината на компанията майка Geely.

 Volvo загатна за появяването на електрически миниван - 2

Преди това да се случи, Volvo ще организира дълга рекламна акция, включваща голям брой тийзъри, като първият от тях ни демонстрира EM90 от горната страна. От там можем да забележим относително квадратните форми, както и големия панорамен таван. Очаква се в профил да забележим плъзгащи порти и до три реда седалки.

Освен че е напълно електрически, Volvo не разкрива безусловно нищо друго за модела. Въпреки това, слуховете гласят, че EM90 евентуално е обвързван със Zeekr 009,. Това наподобява разумно, като се има поради, приликите, които можем да открием в покривът на 009 и EM90. Дръжките на вратите, антената, страничните огледала и други елементи наподобяват непроменени.

 Volvo загатна за появяването на електрически миниван - 3

При изискване че EM90 е модифициран 009, той ще бъде малко по-голям. Ванът на Zeekr е с дължина 5209 мм, широчина 2024 мм и височина 1867 мм, с солидно междуосие от 3205 мм. Предлага се с 2+2+2 или 2+2 седалки и тежи внушителните 2830 кг.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР