Това, което те направиха днес, е гласуваха една оставка, която

...
Това, което те направиха днес, е гласуваха една оставка, която
Коментари Харесай

ПП-ДБ сезират Конституционния съд за гласуваната оставка на шефа ...

" Това, което те направиха през днешния ден, е гласоподаваха една оставка, която към този момент я няма, т.е. само по своята воля - по този начин да го кажа, една тирания на настоящето болшинство, беше освободен шефа на НЗОК и ръководството на НЗОК сега е еднолично. Ние ще сезираме Конституционния съд допустимо ли е Народното събрание да освободи някой, който не желае да бъде освободен, без никакви други претекстове ", сподели Пандов, представен от БНР.

 

Вече някогашният шеф на НЗОК Станимир Михайлов изясни, че отдръпването на оставката е негово персонално решение. Той намира за необичайно, че в пленарната зала не му е била дадена опция да изложи претекстовете си.

 

" Условията, поради които я подадох аз моята оставка преди време, не бяха спазени и още по-странното, което към този момент не ме учудва е, че никой не приказва за това каква работа е свършена, какво следва да се свърши в Здравната каса, а всеки приказва единствено за политики и прави персонални нападки. Не се усещам жертва ", съобщи той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР