Това, което става между Кирил Петков и министъра на вътрешните

...
Това, което става между Кирил Петков и министъра на вътрешните
Коментари Харесай

Нинова за скандала между Петков и МВР министъра: Това е дъното


Това, което става сред Кирил Петков и министъра на вътрешните работи, е нечувано и невиждано в новата ни политическа история. Партията, която държи мандата на държавното управление, желае оставката на министър от това държавно управление, а той споделя - не, няма да я дам, тъй като другата част от сглобката Това е дъното във всякакво отношение в политиката.

Това разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг пред централата на партията си на " Позитано " 20. Причината за изказването й - трусовете в кабинета и " некоалицията " по отношение на на вътрешния министър Калин Стоянов, безапелационното противоречие с това от страна на " некоалиционните " им сътрудници от ГЕРБ и Движение за права и свободи, както и репликите сред Министерство на вътрешните работи шефа и премиера Денков от една страна, така и обвиняванията против съпредседателя на " Промяната " Кирил Петков за за кадруване във вътрешното ведомство.

Последните събития доказвали подозренията на Българска социалистическа партия, че " некоалциията " се е събрала само за разпределение на порции на власт и пари.

" Караха се чии компании да вземат парите по ПВУ, по какъв начин да разпарчетосат " Лукойл ", караха се кой да вземе парите от бюджета, през днешния ден се скараха за Министерство на вътрешните работи. (...) Всеки ден нездравословни и рискови към този момент за страната. "

Соцлидерът прикани - да се гласоподава " за ". " Призоваваме всички, в това число ГЕРБ и ПП/ДБ. ПП/ДБ си желаят оставка на министър, от ГЕРБ желаят Е то тези, които държат държавното управление, желаят оставката на държавното управление. Влезте на следващия ден и натиснете заления бутон ", отговори тя с апел на въпрос на News.bg.

Нинова изрично осъди както вандалските прояви на митинга срещу управлението на БФС, както и полицейското принуждение против почтени жители.

Освен това - Министерство на вътрешните работи шефът Калин Стоянов следва да си подаде незабавно оставката. " Твърденията - аз съм политическо лице и оперативната работа се води от различен, към този момент не работят. Освен политическа, би трябвало да се носи и морална отговорност ", отсече водачът на Българска социалистическа партия.

Българска социалистическа партия също така поддържа концепцията на премиера Денков да се сътвори специфична анкетна комисия в Народното събрание, която да проверява полицейското принуждение по време на митинга и се обърна към ГЕРБ - подкрепете, криете ли нещо?

Ако въпреки всичко вотът на съмнение е несполучлив, както се обрисува след поръчките на ГЕРБ и Движение за права и свободи, че ще поддържат държавното управление, Българска социалистическа партия към този момент не възнамерява нов, отговори ни Нинова. Българска социалистическа партия обаче все още изготвят различен бюджет на този, препоръчан от финансовия министър Асен Василев.
 Министерство на вътрешните работи шефът
Министерство на вътрешните работи шефът " благодари " на Денков, че признал за кадруване от Кирил Петков

Калин Стоянов не приемал да се издават присъди от телевизионни студия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР