Това, което стана днес в Лас Вегас, е ужасно престъпление,

...
Това, което стана днес в Лас Вегас, е ужасно престъпление,
Коментари Харесай

Доналд Тръмп за стрелбата в Лас Вегас: Ужасно престъпление

Това, което стана през днешния ден в Лас Вегас, е извънредно закононарушение, съобщи Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, съобщи Би Би Си.

Американският президент разяснява стрелбата, която стана през днешния ден в града в щата Невада. Той изрича известия на околните на починалите и пожела на потърпевшите бързо възобновяване от раните. "Бог да ви благослови ", написа още той в Twitter.

Масовото ликвидиране бе коментирано и от някогашния държавен глава на Съединени американски щати – Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила. Той в системата за микроблогове съобщи, че дружно със брачната половинка си Мишел Обама се молят за починалите. "Мислите ни са със фамилиите на жертвите и всеки един човек, обиден от нещастието ", уточни още той.

"Не мога да си показва, че това се случва в Америка ", това от своя страна написа в Twitter Бил Клинтън. Стопанинът на Белия дом от 1993 до 2001 година също изрази съболезнования на околните на жертвите в столицата на хазарта.

Най-малко 50 души починаха, а над 400 пострадаха откакто 64-годишният пенсионер Стивън Падок откри огън по хора, събрали се на концерт. По последни данни той е поставил завършек на живота си. Полицията разгласи за търсене приятелката му – Мерилу Данли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР