Това, което сме обсъдили е, че съставът ще бъде непроменен.

...
Това, което сме обсъдили е, че съставът ще бъде непроменен.
Коментари Харесай

Премиерът Петков: Не е имало директен внос на оръжия от България за Украйна

Това, което сме разискали е, че съставът ще бъде неизменен. Всички сме доста обединен тим. Не желая да приказвам още за обособени министри, тъй като до момента в който нямаме поддръжката на самостоятелни депутати, не желая да влизам в конкретика. Това съобщи министър председателят пред публицисти. 

Ние ясно декларирахме, че има няколко индивида с които не влизаме в договаряния с Бойко Борисов, Делян Пеевски и ДПС, с Костадин Костадинов, както и Слави Трифонов. Доколкото знам Тошко Йорданов не може да направи изявление без Слави. С всички останали сме подготвени да приказваме. Няма смисъл българското общество да влезе в поредна мъка в случай че задкулисието може да управлява средставата, които отиват в няколко компании. Време е България да извоюва опцията да има свободно държавно управление, което да работи действително за хората. Борбата против мафията е инструмент, тъй че средствата да се разходват вярно, означи Петков. 

Министър-председателят разяснява и тематиката с изнасянето на оръжия за Украйна. 

Българското държавно управление извършва тъкмо решението на Народното събрание и не е имало директен импорт, по никакъв метод, на оръжия от България към Украйна. Имаме износ към наши обичайни сътрудници - страни в Европейския съюз. Но подобен пряк трансфер България - Украйна - няма, съобщи Петков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР