Това, което си казахме с президента е, че България има

...
Това, което си казахме с президента е, че България има
Коментари Харесай

Акад. Николай Денков: Готови сме да водим разговори по политики с всяка една партия


Това, което си казахме с президента е, че България има потребност от държавно управление, което да работи в интерес на хората и бизнеса. Това сподели препоръчаният за министър председател от " " акад. откакто върна несбъднат мандат на президента. 

Нека забележим президента на кого ще даде третия мандат. Мандатоносителят би трябвало да дефинира каква ще е процедурата. Дали ще седнат главатарите на масата или ще стартираме да обсъждаме политиките и по-късно кой да ги извърши. Това зависи от мандатоносителя. Нямаме червени линии по повод, че би трябвало да се разискват политиките, които са потребни за страната, добави още депутатът от Политическа партия. 

По думите му е ясно, че методите на Българска социалистическа партия, „ Български напредък “ и „ Демократична България “ са изцяло разнообразни. 

Бихме обсъждали политики с всяка една от тези партии. ГЕРБ мина с първия мандат, това няма какво да го обсъждаме. Договорка е думичка, която не използваме, единодушие може да има по политики. Да кажем една правосъдна промяна. Как си показва ГЕРБ такава промяна е нещо, от което зависи дали ще има единодушие или не. Лично моето тълкуване е, че огромна част партиите в Народното събрание не са подготвени да водят полемики за това – кое е потребно за България. Те избягаха от тази полемика, разяснява акад. Денков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР