Това, което се случва в затворите и арестите, касае сигурността

...
Това, което се случва в затворите и арестите, касае сигурността
Коментари Харесай

Министър Зарков и зам.-министър Павлова присъстваха на общото събрание на Синдиката на пенитенциарните служители

Това, което се случва в пандизите и арестите, касае сигурността на всички, които са отвън тях, поради големите равнища на рецидив в страната.

За да ги няма, би трябвало да се работи с лишените от независимост – тази работа е високо виновна, доста сложна и недооценена, и я вършите вие “. Това съобщи през днешния ден министърът на правораздаването Крум Зарков, който дружно с отрасловия заместник-министър Мария Павлова бяха посетители на общото заседание на Синдиката на пенитенциарните чиновници. Членове на най-младия профсъюз към Министерството на правораздаването са пробационни чиновници, психолози и обществени служащи в пандизите.

В обръщението си към над 80 делегати министър Зарков сподели още, че схваща нуждата от промени и от метаморфоза в системата, само че това е съвместен развой, който изисква взаимни старания. 

На последната среща с вас ми беше подложен въпросът – за експанзията и издевателството, които от време на време лишени от независимост ползват по отношение на вас, в това число посредством корист с правата си да подават сигнали и завеждат каузи. Възложил съм към този момент да се обмислят решения, с цел да се почувствате предпазени, сподели Зарков. 

На събранието участваха зам.-главният шеф на ГДИН ст. комисар Цветан Цветков и представители на Синдикат „ Охрана “. 

Утре в програмата на министъра е планувана среща със Синдиката на чиновниците в пандизите в България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР