Това, което се случва в парламента и това правителство трябва

...
Това, което се случва в парламента и това правителство трябва
Коментари Харесай

Мирослав Севлиевски: Няма по-жестоки от избирателите, те винаги искат отмъщение

Това, което се случва в Народното събрание и това държавно управление би трябвало да успокои българското общество и да стартира да се работи. Няма по-жестоки от гласоподавателите, те постоянно желаят възмездие.

Това съобщи в ефира на Нова телевизия някогашният министър на енергетиката Мирослав Севлиевски.

„ Проработи този път парламентарната народна власт. Кризата беше преодоляна по класическия метод – първата и втората празненство образуваха коалиция. Не е доста политическа, болшинството са специалисти ”, разяснява политологът Светослав Малинов. По думите му самият факт, че към този момент ще имаме постоянен бюджет, ще бъде усъвършенстване. Относно търсената поддръжка за конституционна промяна той съобщи: „ Мястото на Движение за права и свободи не е в държавното управление, само че е в конституционното болшинство за правосъдна промяна ”.

„ Заявката е огромна. В момента имаме посока, която към този момент държи дружно първата и втората коалиция. Въпросът е гранд обединението дали ще бъде чуплива - офанзиви от основния прокурор и президента могат да я разрушат всеки миг или в противен случай - ще бъде задоволително ковка под силата на тези удари и офанзиви ”, добави политологът Любомир Стефанов. По думите му правосъдната промяна ще бъде поръчител и „ тези, които не желаят да я има правосъдна промяна, ще би трябвало да я поддържат, тъй като осъзнаха обстоятелството, че една бухалка в един миг може да ги подкара и тях ”, уточни още Стефанов.

" Парламентарната народна власт и българската конституция работят извънредно добре в рецесията, която имаме през последните две години и разделянето в обществото ", разяснява някогашният министър на енергетиката Мирослав Севлиевски.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР