Това, което се случва в момента, е очаквано – заради

...
Това, което се случва в момента, е очаквано – заради
Коментари Харесай

Ръководителят на Александровска болница предупреди: За момента здравната система издържа

Това, което се случва сега, е предстоящо – поради всички тези хора, които не съблюдават ограниченията и рекомендациите. Това съобщи проф. Костадин Ангелов, началник на Александровска болница.
В момента обстановката сякаш е следена, счита Ангелов, който засяга в действителност какъв брой от новите инфектирани са в по-тежко положение, което постанова болнично лекуване или даже интензивно лекуване. Все още има потенциал във връзка с интензивното лекуване, посочи лекарят пред Нова телевизия.
По думите на Ангелов, решения се вземат на двуседмична база и би трябвало да се види наклонността, с цел да се вземат нови ограничения.
Не мога да дам подобен отговор, нито може да го даде науката в международен мащаб – видяхме, че прогнозите, които се вършат, не устоят инспекцията на времето, сподели Ангелов в отговор на въпрос по кое време ще запълним лечебните заведения при този ритъм на разпространяване на болестта.
Що се отнася до усещането на хората дали има въобще ковид, Ангелов отвърна, че изрично не му е ясно по какъв начин може да се източва НЗОК с подправени пациенти с ковид. Надписване на пациенти няма, акцентира той. Според него, повода да сме в тази обстановка е разнопосочното говорене на специалистите.
" Най-важното нещо в преодоляването на един развой е самосъзнанието и дисциплината на хората ", акцентира Ангелов, визирайки сравнението с Гърция - в долния деен линк можете да видите сравнението. Гражданското общество се построява на база на полезности, за които би трябвало доста време да се развият, заключи лекарят какъв ни е казусът - че коронавирусът разкрива какви сме като общество.
Още: " Прескочихме със засилка границата от 200 случая на COVID-19 за ден, в Съединени американски щати има съвсем 62 000 за ден "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР