Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно.

...
Това, което се случва в държавата, е ужасно и безпрецедентно.
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Според мои познати Борисов е казал, че ще ни приключи

Това, което се случва в страната, е извънредно и невиждано. Един човек я държи като пленник на своите лични ползи - не е един, няколко са.

Това разгласи в четвъртък заран по Нова тв бившата „ Мис България ” Ивайла Бакалова, която в сряда даде показания пред прокуратурата по аферата " Барселонагейт ".

Бакалова през днешния ден акцентира, че е предупреждавана неведнъж какво приказва.

„ Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Борисов идваха да ме предизвестяват, че това, което върша, е самоуверено, само че имам семейство и две деца ”, сподели още тя.

Допълни, че нейни познати са чули, че „ Бойко Борисов е споделил, че ще ни завърши ”. Близките до манекенката обяснили, че това ще се случи рано или късно, тъй като някогашният министър председател бил „ извънредно злопаметен ”.

Малко по-късно в коридорите на Народното събрание Борисов декларира, че не познава Ивайла Бакалова.

" След като направихме правосъдната промяна, стана съвременно всеки да  споделя: „ Бойко Борисов, Бойко Борисов ". Оставате ме, към този момент от две години не сме на власт, нямате ли си друга фигура “, разяснява водачът на ГЕРБ.

Ивайла Бакалова беше избрана като основен очевидец по " Барселонагейт " от шефа на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев. 

Според Бакалова в проблема има финансово закононарушение. 

„ Преди две години на мен и моето семейство се случи нещо извънредно ”, показа тя.

Тогава предприемачът, с който манекенката живее – Веселин Денков, беше арестуван по обвинявания, че е част от проведена незаконна група, занимаваща се с лихварство. По думите на Ивайла Бакалова е нямало нито един очевидец в отбрана на тази теза.

„ Схемата е кошмарна и се стартира от най-ниските равнища, с цел да се стигне до най-високите. Как желаеме хората да приказват? Тях ги е боязън. Майка ми се опасява за мен ”, сподели още някогашният модел.

Клуб Z напомня, че още тогава, до момента в който разказваше по какъв начин прокуратурата се е стоварила с цялата си мощност върху мъжа ѝ Веселин Денков, Ивайла Бакалова загатна, че откакто се развихря абсурдът с " къщата в Барселона ", персонално е била търсена за подпомагане - да помогне да се открият миската, която живее в каталунската столица, и дъщеричката ѝ в Дубай.

Според Бакалова институциите са овладени, и то от години. По думите ѝ сътрудникът ѝ отказал да заплати на по-ниските равнища и по тази причина против него било натиснато копчето „ Enter ”.

„ Той отиде при Цацаров в КПКОНПИ, с цел да покаже всички несправедливости и по какъв начин е изнудван. Беше при Цацаров, с цел да подаде формален сигнал за изнудване ”, акцентира свидетелката по „ Барселонагейт ”. 

Бакалова сподели и че незабавно след разпита ѝ вчера в един от заведенията за хранене на Веселин Денков са пристигнали на инспекция по сигнал от 2010 година за нелегално владеене на предпазени типове птици.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР