Това, което се случва с ваксините срещу COVID-19, е революционно.

...
Това, което се случва с ваксините срещу COVID-19, е революционно.
Коментари Харесай

Проф. Асен Балтов: Ваксините няма да са задължителни, но може би по-нататък ще има други условия

" Това, което се случва с имунизациите против COVID-19, е революционно. Свидетели сме по какъв начин безусловно за по-малко от година, нещо, което първоначално не смятахме, че е допустимо да стане, т.е. да има ваксини, в края на тази година ще го има и те ще стартират да се слагат при започване на идната ". Това съобщи шефът на „ Пирогов ” проф. пред NOVA.
" Необходимо е да имаме доста добра логистика, тъй като имунизациите са три типа. Т.нар. РНК-ваксини ще дойдат първи. След това ще дойдат векторните, а след тях - и третият вид, така наречен атинюирани ваксини ", сподели още Балтов.
 Проф. Асен Балтов: Не сме закъснели с ограниченията Проф. Асен Балтов: Не сме закъснели с ограниченията
“Не мисля, че сме закъснели с ограниченията. Щом инфектираните станаха над 600 на 100 хиляди население, незабавно сигнализирахме “. Това...
" Силно се надявам първите ваксини да дойдат до края на годината. Чака се решението на Европейската организация по медикаменти. След доста сериозен сериозен преглед на събраната информация незабавно откакто оттова кажат „ да ” ще има подготвеност тези ваксини да се разпространят по едно и също време във всички страни ", уточни Асен Балтов. Той заяви още, че в „ Пирогов ” също има подготвеност да се съхраняват и слагат ваксини.
" Тази ваксина, която ще пристигна първа, е новаторска. Това са матрични РНК-ваксини. Извличането на самото РНК стартира от 2014 година Тя ще е подобаваща за всички, извънредно подобаваща ще бъде за хората на първа линия ", разяснява Балтов. " От наша позиция имунизациите няма да са наложителни, само че може би по-нататък ще има други условия ", уточни Балтов. Във връзка със скупчването на хора в магазините през почивните дни той сподели, че би трябвало да бъде повишен контролът в магазините и да се увеличи самосъзнанието на хората.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР