Това, което се случва навън, не е протест на майки

...
Това, което се случва навън, не е протест на майки
Коментари Харесай

Сачева: Това не е протест на майки на деца с увреждания, това са политически провокации

Това, което се случва на открито, не е митинг на майки на деца с увреждания, това са политически провокации, заяви министърът на труда и обществената политика Деница Сачева.

„ Това, което се случва на улицата, не е дневният ред на хората с увреждания. Това не са политиките, от които те имат потребност. Хората с увреждания имат потребност освен от пари, а от съответни хрумвания, политики, стратегии и ограничения, които ние създаваме с тях “, акцентира тя.

„ Въпреки деструктивния темперамент на държанието на госпожа Вера Иванова, тя е част от работните групи на Министерството на труда и обществената политика и като член като на тези работни групи тя получава информация и документи, информации. Има опция да взе участие в деен разговор и създаването на политиките ", изясни Сачева.

„ Сами преценете дали би трябвало да продължавате на наричате това, което се случва на открито, митинг на майки на деца с увреждания. Това не е митинг на майки на деца с увреждания. Това са политически провокации. Тежка корист с идеите и с това, от което имат потребност хората с увреждания “, добави министърът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР