Това, което се случва е безпрецедентно, повече от скандално и

...
Това, което се случва е безпрецедентно, повече от скандално и
Коментари Харесай

БСП: Ние искаме Иван Гешев да си тръгне, но механизмът е противоконституционен

„ Това, което се случва е невиждано, повече от скандално и е конщунство. Това, което се случва в пленарна зала е прелом по отношение на конституцията. Не единствено Българска социалистическа партия, а и 23-ма съдии споделят, че този закон е противоконституционен “, съобщи в предаването " Лице в лице " Иван Ченчев от Българска социалистическа партия във връзка признатия през днешния ден дефинитивно механизъм за следствие на основния прокурор.

Самата левица не взе участие в гласуването и напусна пленарната зала.

Ето и какво планува той

„ Самите ГЕРБ споделят посредством техния представител по правните въпроси Радомир Чолаков, че знаят, че този закон не е добър и дано Конституционният съд да го отхвърли, само че дотогава ще вземат главата на Гешев “, добави той.

Според него се образува обединението на имунитетите. „ Ние нямаме никакви съмнения, за това, че Иван Гешев би трябвало да си тръгне. Искали сме неговата оставка “, безапелационен е Ченчев. 

Той разяснява и напускането на Радослав Василев от ПП-ДБ и стартирането на записи, за който споделя, че е от онлайн съвещание на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “. „ Това наподобява на един подмолен сюжети. Да напомня имам доста записи на Бойко Борисов, в тях той използваше обидни прилагателни и против Европейска комисия, ръководителят на Народното събрание от неговата партия “, добави Ченчев.

Василев разкри, че нощес е получил позвъняване персонално от началник на спецслужба, който му е споделил, че им сигнал за опасност към него

„ Тук ползите са за: постове, позиции, разпределение на власт, регулатори, служби “, сподели той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР