Това, което се случва днес е фалшив дебат за фейк

...
Това, което се случва днес е фалшив дебат за фейк
Коментари Харесай

Нинова: Случващото се днес е фалшив дебат за фейк Конституция

Това, което се случва през днешния ден е подправен спор за " фалшив " Конституция. Повече от три часа ще отделим за подправен спор за текстове, които са мъртвородени и на второ четене няма да бъдат гласувани. Вносителите се отхвърлят от считана на националния празник, остава си 3-ти март, отхвърлят се от двойното поданство на висшите държавни чиновници и от правосъдната промяна.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада.

Тя разяснява, че смисъл от дебата щеше да има в случай че някой от вносителите беше признал, че това не е същинският план за смяна на Конституцията, а действителният следва да бъде гласуван скоро. След това да призове за поддръжка на първо четене, с цел да може същинският спор да може да стартира по-късно. 

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че дебатът изисква професионализъм и държавническа отговорност вместо политкоректност и натискане на копчета. “За следващ път ще насочва покана Радев да даде сред първо и второ четене неговия план за Конституция. Ако има смислени неща ние ще ги внесем ”, сподели тя и посочи, че институциите би трябвало да вземат участие в този развой.

Тя предложения сътрудниците си на среща във вторник от 11:00 часа за диалог с политиците и специалистите написали в този момент настоящата Конституция. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР