Това, което се случи в Капитолия, шокира и обърка целия

...
Това, което се случи в Капитолия, шокира и обърка целия
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Байдън ще търси повече влияние на САЩ в други държави

Това, което се случи в Капитолия, шокира и обърка целия свят. Като страна, която изнася народна власт къде сполучливо, къде не, в един миг се случи нещо, от което всички замръзнаха и си споделиха: " Това не е допустимо да се случва в Америка! "
Това съобщи в ефира на предаването социологът и политически анализатор от проучвателен център " Тренд ", Евелина Славкова. Тя разяснява идната през днешния ден гала по встъпване в служба на. Той, дружно със своя вицепрезидент Камала Харис, ще постави клетва нa фoнa нa и при зacилeни мeрки зa cигурнocт cлeд щурмa нa Кaпитoлия, oтнeл живoтa нa пeтимa души пo-рaнo тoзи мeceц. Очаква се актуалният президент Доналд Тръмп да не участва на инаугурацията.


По думите на Евелина Славкова две неща са доста значими за Съединени американски щати: дали Джо Байдън ще успее да сплоти тези две разграничени америки, както и това, че Байдън няма да води тази политика на Тръмп - на затваряне и изолираност. " Отношенията сред Китай и Съединени американски щати също ще бъдат прелюбопитни изключително с следения стопански напредък на Китай и претенцията му до 2025 година да бъде първа икономическа мощ в света. Важно е да се наблюдава какви и до каква степен ще бъдат обтегнати връзките с Русия, какви ще бъдат връзките с Европейския съюз ", означи още Славкова. Според нея Европейски Съюз е имал късмет по времето на ръководството на Тръмп да разбере, че не би трябвало да разчита на една или друга икономическа международна мощ.
Джо Байдън ще има безусловно друга политика. Той ще търси повече въздействие на Съединени американски щати в другите страни за разлика Тръмп, смята политическият специалист. Евелина Славкова е на мнение, че сега пред новия президент стои огромният проблем " по какъв начин тази Америка, която гледа и осъжда това, което се случва в Капитолия, а другата скрито поддържа случилото се - по какъв начин ще се откри метод тези две страни на една монета да бъдат обединени ". 


" Позициите на Джо Байдън, назначенията, които той прави, по-скоро са свързани с позиции, които заемат единствено едната страна, а не опит за сливане. Разбира се, идващите месеци ще бъдат показателни ", съобщи Евелина Славкова.

Мисли ли българинът за емиграция и удачна ли бе датата 4 април за идните парламентарни избори у нас - целия диалог с Евелина Славкова от " Тренд " гледайте във видеото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР