Това, което се случи последните дни, показва защо е необходима

...
Това, което се случи последните дни, показва защо е необходима
Коментари Харесай

Надежда Йорданова за съдебния батак: Опитват се да заметат следите

Това, което се случи последните дни, демонстрира за какво е нужна правосъдна промяна. Тя към момента е в стадий на случване. Стана ясно, че този път промяната ще бъде завършена до дъно. Това изнерви избрани хора. Сега се прави опит за замитане на следи и почистване на сметки.
В момента е огромна отговорността всеки да си свърши работата. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ и някогашен правосъден министър Надежда Йорданова в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.
" Измененията в Конституцията са първата стъпка. Ние месеци наред бяхме подигравани, че е ненужно да закрием профилираното правораздаване. Оказва се, че тази стъпка е била доста значима, с цел да се прекъсват тъмните мрежи в правосъдната власт. "
Тя добави, че всеки е знаел за парченце от протичащото се, само че не е положил старания да го промени. Според нея е  било известно, че в съда и прокуратура се злопутребява със специфичните разследващи средства.
" След убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, когато прокуратурата е поискала достъп до трафични данни, първия път е отказано от съда ", показа тя.
" На България й следва да взима значими решения. За тях се обръщаме към всички парламентарни групи без " Възраждане ". За мен е неразбираемо за какво Българска социалистическа партия отхвърля да се включи в дебата за измененията в Конституцията. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР