Това, което се описва като „малко състояние“ от продукти на

...
Това, което се описва като „малко състояние“ от продукти на
Коментари Харесай

Вижте дръзкия обир за хиляди долари от Apple Store посред бял ден

Това, което се разказва като „малко състояние“ от артикули на Apple , е било откраднато от безпощадна група и дръзка крадци, които сграбчиха плячката си в средата на препълнен Apple Store. Четиримата качулати разбойници взеха 26 продукта на стойност 27 000 $ единствено за секунди предходната събота. Магазинът, който е ограбен, беше този, ситуиран във Fashion Fair Mall във Фресно , щата Калифорния.
Запис от видео наблюдаване, който можете да видите в горната част на тази публикация, разкрива бързината на кражбата. Четирима мъже влизат в магазина на Apple, а купувачите замръзват в потрес и смут. Те хващат всичко, което могат и излизат от магазина. Полицията във Фресно заяви, че измежду откраднатите артикули са разнообразни модели на iPhone, в това число iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 и iPhone X. Телефоните, дружно с други откраднати артикули като MacBook модели, са прикрепени към маси за ревю. Но разбойниците съумяха да изтръгнат продуктите от кабелите, употребявани за закрепване на устройствата.

„Различни телефони iPhone, iPhone 6, iPhone 7 и 8, а даже и новият iPhone X бяха взети в тази всеобща кражба“, споделя лейтенант Марк Хъдсън от полицията във Фресно.

Един клиент се пробва да блокира изхода, само че бива съборен от един от разбойниците. Полицията твърди, че търси пет души, в това число лидер на колата за бягство, на възраст от 16 до 18 години . Полицията подозира, че бандата може да бъде виновна за други обири в региона, в които са употребявани същите тактики.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР