Това, което със сигурност искам да запомните, е, че вие

...
Това, което със сигурност искам да запомните, е, че вие
Коментари Харесай

Участничка с жестока пародия за финала на „Ергенът“

„ Това, което сигурно желая да запомните, е, че вие сте съвършени. А аз съм пу**о “, споделя Валерия в клипа си

Валерия от завършилото неотдавна реалити „ Ергенът “ разгласява в Инстаграм профила си жестока подигравка за финала на предаването, което приключи без годеница на сърцето на Алек. И още по-лошото – без храброст младият мъж да се изправи пред двете финалистки – Надежда и Магдалена и да им каже в очите за какво не избира нито една от тях. Вместо това избра видеообръщение към двете дами, което му навлече гнева на обществените медии, а очевидно и на участничката Валерия, с която имаха гореща сцена в морето.

В пародията си Валерия, облечена с черен костюм и папийонка, се обърна към двете финалистки.

„ Здравейте, красиви и неповторими дами! Това, което сигурно желая да запомните, е, че вие сте съвършени. А аз съм пу**о. В началото си мислех, че не съм. Но когато споделих „ Не “ на 24 дами, а в този момент и на още две, съзнавам, че съм “ – споделя 20-годишната студентка от Дупница във видеото.

„ Маги, теб мога да опиша единствено с една дума – класна!... Мамо, смъкна листа по-надолу, че не виждам… Надежда, и ти ставаш. В началото, когато не подбирах с кого се целувам, мислех, че знам какво върша. Всички се смяхме, само че в този момент изобщо не ми е смешно. Или както мама споделя „ Ситуацията не е хумористична “… Какво, мамо, да не се преструвам? Да си потегли? “ – пита Валерия, поглеждайки към утопичен персонаж, който е зад камерата.

„ Мамо, сваляй листа, че не виждам добре “, обръща се настрана на камерата по време на видеото Валерия. След което прибавя: „ Какво, мамо? Да не се изяснявам? Да си потегли? Добре, мамо! Мамо, тази роза е за теб! “, приключва с подигравките кърдокосата красавица.

   View this post on Instagram

A post shared by Valeriya Dakova (@valeriyadakova)


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР