Това, което разбрах, е, че е много добре планирано и

...
Това, което разбрах, е, че е много добре планирано и
Коментари Харесай

Майката на Нав през сълзи: Благодарна съм, че сина ми бе част от живота ми, научи ме на много

Това, което разбрах, е, че е доста добре планувано и премислено ликвидиране и инсценировка. 

Това разяснява пред Нова тв майката на убития психолот Иван Владимиров - Нав Слава Иванова. 

Цялата врата е омазана с черна грес. Синът ми му е дал телефона, с цел да може, в случай че има проблем съседа да го извика и да решат казуса по кротичък път. Но Иван е бил посрещнат със спрей и револвер. Конфликтът е доста остарял. Започна отново поради това, че майката на съседа е клошарка и беше напълнила коридора на стълбището с нейните найлони и кашони площадката сред етажите. Синът ми като се върна от Съединени американски щати беше инициирал акция за изчистване на всичко това. Дошла полиция и обяснила на съседа, че всичко, което е оставено отвън жилището му, не му принадлежи и може да се изхвърли, разяснява тя.

Оттогава започнаха проблемите - мазане на вратата с мазнотии, да хвърля яйца по прозорците. един ден бях с внучето към 15,30 часа и му дръпнах столчето да седне добре, и няколко минути по-късно имах размазано яйце на прозореца, тъй като съм шумяла. Той не комуникира с никого от блока. Два пъти е вадил револвер на хора. Той не беседва, не поддържа връзка, а работи с експанзия. Той мисли, че има права, а ние не, уточни тя. 

Той е подавал доста повече тъжби в полицията против нас, в сравнение с аз против него. Но аз ги подминавах, описа дамата. 

Веднъж ме е обвинил, че измъчвам внучето си, а служителите на реда като пристигнаха ми споделиха, че от 15 минути стоят и гледат по какъв начин си играем с него на балкона, уточни тя. 

Смъртта на сина ми е непреодолима, само че съмч признателна, че е бил в живота ми. Той ми даде доста, той ми беше преподавател, доста неща преживяхме дружно и това го оценявам. Имам още един наследник и две внученца, тъй че би трябвало да бъда здрава и пълноценна за тях, разплака се майката на Нав. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР