„Това, което прави впечатление, е професионалността на изпълнението на убийството,

...
„Това, което прави впечатление, е професионалността на изпълнението на убийството,
Коментари Харесай

Тихомир Безлов за убийството в София: Иванов има доста цветиста биография

„ Това, което прави усещане, е професионалността на осъществяването на убийството, има в това число и надзорен изстрел. Не можем да приказваме за битово закононарушение “, съобщи Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията в коментар за показния разстрел на някогашен служител на реда в София денем.

„ Убитият през днешния ден е човек от системата на Министерство на вътрешните работи, въпреки и някогашен, човек от подземния свят. Той има много цветиста биография – за първи път се появява 2008 година Покрай някогашния заместител - шеф на ГДБОП Иван Иванов му се появи името като човек, който се смяташе, че от него изтича информация към подземния свят. Тогава да напомня, че вътрешният министър Румен Петков подаде оставка, както и основният секретар “, добави Безлов, съобщи glasnews.bg.

Той напомни, че убитият печели дело по-късно и се връща в Министерство на вътрешните работи като стартира да работи във Второ районно ръководство на София.

„ След серия следствия съмнение към него, бил заставен да напусне Министерство на вътрешните работи, бил уволнен на процедура, и от 2016 година не е в системата “, уточни още Безлов.

„ Името му се появи около една много забавна интервенция през 2018 година, при която бях аразкрити 4 заводи за цигари - две в Дупница, една в Тутракан и една в Горна Оряховица. Беше обвързван с по този начин наречените Бирми, и по-късно изчезна “, сподели още той.

Според него забавен подробност е, че е разгласен с алена бюлетина за търсене от Интерпол.

„ Нелегалният пазар на цигари у нас е доста дребен. Вероятно става дума за български заводи в Европа. Преди 2 или 3 седмици имаше една огромна испанска фабрика, която бе разкрита с присъединяване на българските служби. Това, което е известно от 2018 година от тези 4 заводи е, че той работи на приблизително равнище, оперативно обезпечава логистиката на фабриките “, изясни още Тихомир Безлов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР