Това, което Пентагонът крие от години, стана известно на целия

...
Това, което Пентагонът крие от години, стана известно на целия
Коментари Харесай

Документи за НЛО на ВМС на САЩ изтекоха в мрежата СНИМКИ

Това, което Пентагонът крие от години, стана известно на целия свят. В мрежата изтекоха документи, които се съхраняват под гриф „ строго секретно “.

В тях става дума за чудноват обект, който минава над Атлантическия океан. Той е засечен от водачите на американския флот и те съумяват да му създадат единствено една единствена фотография.



Според думите водачите, на височина 11 километра те са видели нещо, което наподобява на сребърен куб, само че по този начин и не са разбрали какво тъкмо съставлява неидентифицираният обект. Затова за всеки случай в отчета за военното ведомство е включено съмнение за неговия извънземен генезис.



Припомняме, че през предишния месец на формалния уеб страница на ФБР. Файлът е 69 страници. Съобщава се, че документът е бил разкрит още през 2011 година

Докладът разказва няколко наблюдения за НЛО и извънземни, които са се случили през 1947 година в Съединени американски щати. Агент на ФБР се пробва освен да събира сходни случаи, само че и да ги проучва за задачите на националната сигурност.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР