Това, което партия ГЕРБ е направила, трябва да бъде изчегъртано

...
Това, което партия ГЕРБ е направила, трябва да бъде изчегъртано
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Това, което ГЕРБ е направила, трябва да бъде изчегъртано

Това, което партия ГЕРБ е направила, би трябвало да бъде изчегъртано с всички законови средства. Това нещо ще се махне, тъй като това е разумният естествен път на една естествена страна член на Европейския съюз. Това съобщи в изявление за предаването " Политически НЕкоректно " по водачът на " ИТН " Слави Трифонов. 

Според него в парламента би трябвало да има хора, които да съставляват цвета на нацията. Той обаче отговори с " Когато се случи, тогава " на въпроса дали ще стане министър-председател, в случай че партията му спечели на пресрочния избор през лятото. 

Запитан дали " ИТН "  би излъчила собствен претендент на президентските избори, Слави Трифонов отговори: " Те са ми малко надалеч. Сега има по-важни неща, доста значими, които се случват и са от голямо значение. Трябва да се взимат верните, съответните и моралните решения. Сега не мога да отговоря. В държанието ни и ми ще се стремя то да е съответно, отговорно и морално ".

Трифонов беше безапелационен, че не е почнал политическия си план, тъй като е имал невероятното предпочитание да стане политик. " Аз съм тръгнал да върша това, тъй като цялата политическа система отхвърли да признае мнението на 3,5 млн. българи, които са дали своят вот на легален референдум. Искам това нещо, което е разумно, морално и законно, да бъде наложено ", добави той.

На въпрос за какво се дистанцира от медийни изяви Трифонов отговори: " Няма загадъчност, има разумно държание. Човек би трябвало да дава изявленията, когато има какво да каже... Свободата на словото не е да си на 112 място, а да усещаш свободата да правиш това, което ти повеляват моралът, логиката, интелектът. В България голяма част от медиите не са свободни. Начинът на изложение е в интернет, тъй като там си изцяло свободен. Това е въпрос на избор ". 

По думите му Българска социалистическа партия е " най-слабата беззъба съпротива от 30 години насам ". " Ляво - дясно от дълго време се е размило. Съвременният свят е друг. За мен държанието на Има Такъв Народ е практично. Но не като ползи на самата партия, а практично в ползите на суверена “. Трифонов акцентира, че съответните случаи дефинират насоката на Има Такъв Народ дали е лява или дясна партия. 

Във връзка с външната политика на страната ни той съобщи, че България постоянно ще бъде обвързвана прочувствено с Русия поради жертвата, която е направила за нас. " Сега обстановката е друга. Правилен беше ходът преди години на българския суверен да стане член на Европа и на НАТО, по тази причина би трябвало да сме лоялни сътрудници на тези две организации. Най-после да има едно отношение, в което няма два крайници - единият стъпил на едно място, другият на друго място. Когато един сътрудник е предсказуем, ще можеш да му имаш доверие. Трябва да си кардинален, пореден, предан ", счита Трифонов. 

Той е безапелационен, че човек би трябвало да се обкръжава със мощни хора с качества, а не с такива, които слушат покорно. " Историята го демонстрира. Умен човек събира към себе си мощни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и вършат каквото той споделя. Така постоянно ще стигне до провал. Имам щастието да поддържам връзка с хора, с които гледаме в една посока. Не взимам независими решения, диря препоръки, отзиви ", заключи Трифонов. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР