Това, което очаквам е този цирк да спре и да

...
Това, което очаквам е този цирк да спре и да
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: С честност можем да кажем на избирателите, че не ги излъгахме и защитавахме техните интереси

„ Това, което чакам е този цирк да спре и да отидем на избори. Хората не заслужават този душевен гнет, на който са подложени всеки ден. “ Това съобщи националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ проф. Румен Гечев пред Българска национална телевизия. 
По неговите думи здравият разсъдък не може да изясни дейностите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. 
„ Хората, които се назовават един различен мафия и то с съображение, по-късно се прегръщат и си желаят опрощение. Изникват въпроси, като са мафия, вие какво правихте цяла година да управлявате с мафията. А другите, като са неможачи и дилетанти, за какво ги подкрепяте и ги избирате? И в този момент да плеснат с ръце и да се прегърнат – хайде, стига. Да отиваме на избори и да се завършва с тази мъка “, безапелационен бе проф. Гечев. 
Той заподозря, че съдия в тази обстановка и партията, която в действителност от дълго време ръководи, е Движение за права и свободи и е допустимо с нея да се търси някакъв трети вид.
„ Но никой с здрав разсъдък не може да планува какво ще ни предложат тези разбойници “, означи социалистът. 
Според него политическите благоприятни условия в този парламент са изчерпани и единственият рационален излаз са изборите.  
„ С почтеност можем да отидем пред нашите гласоподаватели и да им кажем, че за разлика от другите партии, ние не ги излъгахме и защитавахме техните ползи. Ето, до момента в който другите се „ търкаляха в политическата тиня “ през вчерашния ден, предложихме да се отсрочи либерализацията на пазара на ток за семействата, тъй че да не се усилят цените за жителите “, разяснява Румен Гечев. 
И означи: „ Дано гласоподавателите този път не повярват на празните обещания на български политици, които ги излъгаха нахално и направиха тъкмо противоположното на това, което обещаваха. “
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР