Това, което обсъдихме днес, е, че комуникацията трябва да стане

...
Това, което обсъдихме днес, е, че комуникацията трябва да стане
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще подобряват комуникацията с лидерски срещи всеки вторник

" Това, което обсъдихме през днешния ден, е, че връзката би трябвало да стане доста по-регулярна. И по тази причина определихме, че всяка седмица ще имаме среща във вторник, където водачите на двете обединения, плюс премиера и вицепремиера, ще присъстваме и ще обсъждаме въпросите на Народното събрание и други значими тематики на деня ", сподели Петков пред чакащите извън медии.

По думите му това е шансът властта да бъде съхранена. 

" Защото, в случай че имаме този вид връзка, шансът да излезе от надзор обстановката, е доста по-малък ", добави той.

" Надяваме се да съберем връзката, тъй че двете групи да могат да движат по-ясно, по-точно с ясни решения, които са положителни за България ", заключи Петков, придружаван от Христо Иванов и Атанас Атанасов.

Той не отговори какво са решили за вероятно съдружно съглашение, на което държат от ГЕРБ, с цел да поемат и те отговорност за ръководството на страната. 

Това е втора среща в границите на два дни по тематиката за изчистване на проблемите при назначенията в изпълнителната власт, откакто от ГЕРБ обявиха, че те не са съгласувани с тях, а от Политическа партия настояват противоположното. На вчерашния диалог обаче водачите на ПП-ДБ не участваха.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР