Това което ние виждаме, е забиване на нож в гърба

...
Това което ние виждаме, е забиване на нож в гърба
Коментари Харесай

Путин: Пригожин забива нож в гърба на държавата и народа

Това което ние виждаме, е забиване на нож в гърба на страната и народа. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин в изказване към съветския народ.
Изявлението последва дейностите от тази нощ и тази заран на Евгений Пригожин, ръководителя на съветската частна военна компания " Вагнер ".
В обръщението си към нацията Путин също по този начин прикани за единение във всички съветски сили и за превъзмогване на разликите. Той сподели, че Русия ще се отбрани от вътрешното изменничество и даде обещание сурови санкции за метежниците.
Президентът на Русия дефинира дейностите на шефа на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин " бунт и случка ".
„ Прекомерните упоритости доведоха до изменничество. Предателство и измяна “, сподели президентът в обръщението си. Русия води своята най-тежка борба за своето бъдеще. Срещу РФ е ориентирана цялата военна и осведомителна машина на Запада, съобщи съветският президент. Той акцентира, че страната му ще преодолее " всички тествания и ще станем още по-силни ". Путин и прикани всички, които са въвлечени във въоръжения бунт, да прекратят присъединяване си в него.
" Всякакви разпри в интервала на специфичната интервенция би трябвало да бъдат прекъснати. Всяването на всевъзможен ужас е смъртоносна опасност. Нашите дейности ще бъдат брутални. Армията и правоохранителните органи са получили нужните разпоредби ", съобщи още Владимир Путин в своето послание.
" Всеки, който умишлено е поел по пътя на измяната, шантажа и е подготвял въоръжения бунт, ще понесе своето неизбежно наказване. Всички отговорни в опита за бунт ще дават отговор пред закона и народа “, съобщи Путин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР