Това, което ние следваме като ясен план е, че първо

...
Това, което ние следваме като ясен план е, че първо
Коментари Харесай

Явор Божанков: БСП очаква състава на Министерски съвет

Това, което ние следваме като явен проект е, че първо беседваме за политики и по-късно чакаме персоналният състав на Министерски съвет. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков пред Българска национална телевизия.

Божанков се надява на писмени гаранции, че целите ще бъдат спазени и тогава към този момент Националният съвет на Българска социалистическа партия ще вземе решения. Той се надява още, че номинираният за министър-председател ще постави всички старания.
 Българска социалистическа партия ще предложения Пламен Николов на чуване Българска социалистическа партия ще предложения Пламен Николов на чуване
В диалозите за сформиране на държавно управление ние сме най-ясни, поредни и кардинални. Имаме План в 4 стъпки и го следваме: първата б...

Впечатленията на Божанков от претендента за министър председател от Има Такъв Народ за Пламен Николов са един професионален спор на тематика обучение, на който вторият се справил добре. Божанков е задоволен от дебатите с Има Такъв Народ по политики, като на 90% постигнали единодушие и обединяване.

Той счита, че Има Такъв Народ се солидизирали с цели на Българска социалистическа партия, които от години не могли да наложат. Мандатоносителя видя от вътрешната страна по какъв начин работим напрактика, сподели Божанков. Според него Има Такъв Народ се видели притиснати и с извити ръце при обстановката, в която Демократична България поискали трима служебни министри да запазят мястото си в новото държавно управление.

По думите му не е най-хубавата концепция страната да бъде хвърляна в нови предварителни избори. Всичко, в което взе участие Движение за права и свободи е бълвоч, само че Божанков е удовлетворен, че освен ГЕРБ и моделът ГЕРБ са зад алената линия.

Българска социалистическа партия не могат в зала в самия миг самички да решат поддръжката към състава на Министерски съвет. Според Божанков обаче Българска социалистическа партия е допустим сътрудник.
 Българска социалистическа партия ще предложения Пламен Николов на диалог Българска социалистическа партия ще предложения Пламен Николов на диалог
Българска социалистическа партия ще предложения претендента на " ИТН " за министър председател Пламен Николов на диалог в парламентарната група. Това заяви заместник-предс...

Българска социалистическа партия не биха подкрепили 100% мажоритарен избор, добави Божанков. 

Във връзка с митингите пред „ Позитано “ 20, Божанков е благополучен, че е видял негови сътрудници да стачкуват. Не е късно човек да открие митингите, в случай, че не ги видях в митингите против Гешев, уточни той. Според него, в случай че Весела Лечева, Калоян Паргов, Кирил Добрев и Георги Гергов желаят оставката на Нинова, по-добре тя да не я поддава.

Прочетете още по тематиката:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР