Това, което ни управлява в момента е АД – търговско

...
Това, което ни управлява в момента е АД – търговско
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Управлява ни в момента търговско дружество

„ Това, което ни ръководи сега е АД – комерсиално сдружение. Единият държи в акционерно сдружение 37 акции, тъй като има да вземем за пример 37 депутати, другият 65 акции. Менкат си процентите и акциите “, сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването „ Лице в лице “.

„ Ако не се избере ръководител на Столичния общински съвет цената е висока. Принципният метод е да се избере най-възрастният. Не знам кой е и от коя партия е. Ние го изпитахме на гърба си в Народното събрание. Аз съм направила този доста тежък компромис в името на страната “, изясни Нинова.

Според нея вторият метод е безпринципният въз основата на сглобката.

„ Третият е радикалният да ги чакаме три месеца. София ще е на студено и на мрачно, паднали дървета, няма бюджет. На софиянци да им писне и да отидем на нови избори за общински съветници “, добави Нинова.

„ Доверихме се на нашите общински съветници, които споделиха, че няма да поддържат Борис Бонев за ръководител на СОС “, сподели тя.

Нинова посочи, че концепцията ѝ е персонална и " не е партийно решение ".

Тя разяснява и концепцията, че Българска социалистическа партия ще прави необятен родолюбив ляво-центристки блок без „ Левицата “. „ Не е концепция, а е към този момент изпитан триумф. Решението ни от през вчерашния ден и през днешния ден пристигна вследствие на локалните избори. На места в разнообразни общини направихме доста забавни локални обединения или инициативни комитети, с които издигнахме общи претенденти и видяхме добър резултат “, изясни водачът на Българска социалистическа партия.

Тя акцентира, че Българска социалистическа партия има 72 кмета. „ Стъпвайки на тези резултати и тези положителни достижения дружно с тези 16 партии взехме решение да продължим това съдействие, да го прехвърлим на национално равнище и да го развием като план “, сподели Нинова.

Нинова акцентира, че няма да се уголемява обединението „ Българска социалистическа партия за България “.

„ Ние сме срещу знамето, което развява Партията на европейските социалисти (ПЕС) през последните години за използване на Истанбулската спогодба, за трети пол отвън мъж и жена, за обществен пол. Ние не утвърждаваме това, че ПЕС се декларира за наказания против Русия, за даване на оръжия “, изясни тя.

Какво разяснява Корнелия Нинова за Бюджет 2024 - гледайте във видеото.

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР