Това, което ни спасява от още по-голяма инфлация, е че

...
Това, което ни спасява от още по-голяма инфлация, е че
Коментари Харесай

Костадинов: Българският лев е спасителната лодка на икономиката и обществото


Това, което ни избавя от още по-голяма инфлация, е че имаме своя лична валута, тъй като към момента имаме финансова самостоятелност и това ни оказва помощ. Това съобщи водачът на в студиото на „ 120 минути “.

Той добави, че българският лев е избавителната лодка на обществото и на остатъците от българската стопанска система.

„ Нашият лев е една от най-стабилните валути сега не поради това, че е вързан с еврото, а поради това, че неговият буфер има голям портфейл, който подсигурява близо 50% от свободното парично обращение в страната “, съобщи Костадинов.

„ Обикновено - когато един отчет е за вътрешно прилагане той е извънредно пряк и прям, тъй като когато няма потребност от агитация, обвързвана с числа и обстоятелства, те демонстрират същинската действителност “, по този начин Костадинов разяснява отчетът на Министерството на финансите, излязъл през седмицата.

„ Държавата мъчно може да банкрутира. Имаме бюджет, който е над 70 милиарда и постоянно има вероятни избавителни буфери и решения, с които можем да преодолеем казуса, който
Всичко за Вашата сватба
сега имаме. Големият въпрос е, че спадналите цени на газа и петрола сега не е някаква огромна спирачка за инфлацията, тъй като след месец и половина два те могат да скочат “, добави водачът на „ “.

Костадинов съобщи, че вижда наченките на идваща доста сериозна финансова рецесия. Той добави, че инфлацията у нас е доста по-висока, в сравнение с в Европейски Съюз поради „ безумните ходове на остарялото държавно управление “.

bTV дава опция на претендентите, които съгласно последните социологически изследвания влизат или са покрай прага за влизане в идващото 49-то Народно заседание. По правилник всеки от тях ще има равно време с другия, в което да отговорят на значимите, съгласно нас, въпроси.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg