Това, което не успяха хората на протестите, някои хора си

...
Това, което не успяха хората на протестите, някои хора си
Коментари Харесай

Симеонов: Не съм очаквал такова прострелване в крака на тези 3 фигури в прокуратурата

Това, което не съумяха хората на митингите, някои хора си го самопричиниха, тъй като такова прострелване в крайници от страна на тези три фигури в българската прокуратура не съм очаквал.

Това съобщи юрист Константин Симеонов в предаването " ЕвроДикоФ " на телевизия " Евроком ", разяснявайки свадите в правосъдната власт.

" Те биха изглеждали трагично, в случай че не са смешни. Ниска степен на просветеност и просвета от страна на тримата и явно това е заложено още при тяхното главно юридическо обучение в школата за офицери на Министерство на вътрешните работи ", уточни юрист Симеонов.

На въпрос на водещия Сашо Диков на кого какво може да се случи след изказването на основния прокурор Иван Гешев, юрист Симеонов отговори:

" Той не загатна нито едно име. Има един текст в Наказателния кодекс, който приказва за закана с закононарушение, само че това е мъчно доказуемо, в случай че господин Гешев не е направил запис. Има някаква опасност, само че тя е опасност с компромати явно, тъй като приказва за видеоклипове. Тука няма някаква опасност с ликвидиране, тъй като не го свързва с по този начин наречения атентат, който беше се случил преди този момент ".

" Има детайли на насила от страна на лицето, което му е предписание съответните оферти. Има подобен текст в Наказателния кодекс, който приказва по тази причина, че когато някой някого принуждава да извърши нещо срещу волята си, носи отговорност, само че е доста завоалирано. Освен това е цялостно с много нелепости, тъй като предаването на разположение по европейска спогодба не става от прокуратурата, а от съд. Господин Гешев не може да съобщи и котката си ", безапелационен е юрист Константин Симеонов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР