Това, което наблюдаваме в момента го очаквахме още в петък.

...
Това, което наблюдаваме в момента го очаквахме още в петък.
Коментари Харесай

Владимир Чуков: Да видим дали атаките на Иран срещу Израел не са договорени предварително

" Това, което следим сега го чакахме още в петък. Имаше осведомителни организации, които описаха тъкмо това, което се случва сега - стотици дронове и ракети. Обсъжда се също по този начин дали това не е авансово уговорено ". Това съобщи проф. Владимир Чуков, представен от Българска национална телевизия.

" След като бъде изработен разбор тъкмо кои са задачите дали тези дронове, изстреляни от Иран в действителност са, с цел да има масиран удар. Дали иранците ще съумеят по този метод да убедят иранците, че са съумели да отмъстят за убийството на военачалник Захеди ", сподели още той. По думите на проф. Чуков излиза наяве, че на страната на Израел застава " солидарността " на Съединени американски щати.

" На страната на Израел ще застанат нейните естествени съдружници каквито са американците и европейците. Съединени американски щати са нежеланият сюжет за Ирак, тъй като, в случай че Съединени американски щати влезе във войната - Иран ще изгубят. Най-малкото, в случай че има отведен удар към Иран, те не могат да се опълчват, чисто стратегически ", добави проф. Владимир Чуков.

фотография: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР