Това, което наблюдаваме, е, че с това решение има съгласие

...
Това, което наблюдаваме, е, че с това решение има съгласие
Коментари Харесай

Скандал в началото на заседанието на парламента - Тошко Йорданов скъса споразумението между власт и миньори

" Това, което следим, е, че с това решение има единодушие от страна на ръководещите, а другата страна е сега на автомагистралите. И " Хаинбоаз " е затворен, и Автомагистрала " Тракия " е затворена. И ние изгубихме два дни, с цел да приемем нещо, което е вашата позиция. И в случай че не сте ме разбрали, това е решението, аз си го взех ", съобщи Йорданов, след което скъса съглашението.

 

Васил Стефанов от " Продължаваме промяната - Демократична България ": " Току що господин Йорданов скъса пет от шестте претенции на протестиращите, с които пристигнаха на договаряния ".

 

Преди това болшинството отхвърли предлагането на Българска социалистическа партия като точка първа в дневния ред да се включи импортирания от тях план на решение за задължаване на Министерския съвет да утвърди нови териториални проекти за обективен преход на въглищните райони.

 

От „ Възраждане “ настояха за чуване на министър-председателя Николай Денков поради разразилата се рецесия към изпратените от държавното управление в Европейската комисия териториални проекти.

 

Председателят на Народното събрание Росен Желязков обаче заяви, че министър председателят е изпратил документално съобщение, че през днешния ден и на следващия ден няма да е в страната, тъй като взе участие в Европейски съвет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР