Това, което наблюдаваме днес, в различни нюанси го наблюдаваме последните

...
Това, което наблюдаваме днес, в различни нюанси го наблюдаваме последните
Коментари Харесай

Д-р Мими Виткова: Наблюдаваме тежка политическа безотговорност

" Това, което следим през днешния ден, в разнообразни нюанси го следим последните 9 месеца. Днес е кулминационната точка на непрекъснатите кавги, на незнайните до момента наименования на държавно управление - сглобка. Никой от нас не е чул в международен мащаб някой да назовава държавното управление си сглобка. Това, което следим през днешния ден, е кулминационната точка на тези порочни взаимодействие, които не почиват на безусловно никаква идеологическа основа ", заяви бившият здравен министър д-р Мими Виткова в студиото на " Денят ON AIR ".

По нейни думи ръководещите не си дават сметка, че цяла България е очевидец на дейностите им и евентуално жителите се усещат афектирани от тях.

" Всеки човек е посвоему афектиран от това, което следи, по тази причина че сме избрали такива хора да ни ръководят. Предполагам, че гласоподавателите и на ГЕРБ, и на ПП-ДБ се срамят от това, което сме избрали да ни ръководи ", сподели доктор Виткова пред Bulgaria ON AIR.

Според нея едни нови избори не биха довели до нещо ново, а още веднъж бихме попаднали в същата обстановка, със същите политически партии. Единствената смяна ще бъде фактът, че броят на гласоподавателите фрапантно ще падне.

" Какво ще направи един длъжностен кабинет? Ще имаме нова загуба на политическо време. То е краткотрайно, за няколко месеца, отиваме на избори, повтаряме сюжета, още веднъж разправии. Хората няма да отидат да гласоподават. Масово ще има отлив от гласоподаване ", акцентира гостът.

Сред кандидатурите за министри усещане направи и претендентът за министър на опазването на здравето - Катя Панева.

" Изборът на кандидатура, която е отвън системата, беше следващата недомислица. Ние видяхме от същата политическа мощ беше излъчен професор Хинков и в това време той съобщи, че не е имал политическа поддръжка, че не е могъл да се оправи. Изборът на дамата, която се е заела да се занимава с много комплицираните проблеми за опазването на здравето, не знам дали си дава сметка с какво се захваща ", сподели някогашният здравен министър.

Тя бе безапелационна: " Това което следим е тежка политическа безнаказаност. "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР