Това, което мога да кажа, че с това си театро

...
Това, което мога да кажа, че с това си театро
Коментари Харесай

Сашо Диков: Управляващите продължават да ни се гаврят и са напълно прави

”Това, което мога да кажа, че с това си театро Цвета Караянчева оправдава нещо, което сподели по неин адрес Бойко Борисов ”. Това съобщи журналистът Сашо Диков. ”Тези хора в действителност, не без съображение, ни считат за 180% дебили. Отвратителен, никакъв материал ”, добави още той пред Евроком.
" Продължават да ни се гаврят, да ни се подиграват, да ни се изплюват и изхрачват в лицето и са изцяло прави ", счита журналистът.

" Спирачните механизми работят изцялот в интерес на ръководещите. Те ще не престават в този жанр да се подиграват ", изрази своето отвращение Диков.

" Бойко Борисов отива в една черква във Варна, само че преди влизането му се случва нещо много неприятно. На мен ми е забавно в кои медии това се е чуло и видяло, само че тук ще се чуе и ще се види. Гледайте изражението на Борисов. Като някакъв кокошкар, който гледа да се сгъне, да се свие по-бързо ", безапелационен бе водещият на " ЕвроДикоФ ".

" Не може, просто не може. Не може по този позорен метод да се държиш, не е допустимо да се озърташ като някакъв апаш. Много ми е забавно нещо дали са пуснали огромните малките екрани. Тъжно е и жалко ", приключи Сашо Диков.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР