Това, което ми се предлага е странно – вторият предлага

...
Това, което ми се предлага е странно – вторият предлага
Коментари Харесай

ГЕРБ: Офертата – подкрепете ни, а после бъдете опозиция, има корупционен привкус

„ Това, което ми се предлага е необичайно – вторият предлага на първия да го поддържа, а по-късно да работи в Народното събрание като съпротива. Офертата е – подкрепете ни, а след това си изпълнявайте функционалността на съпротива в Народното събрание “, съобщи в предаването „ Тази неделя “ зам.-председателят на ГЕРБ-СДС Томислав Дончев.

„ Първи вид е да има представители от двете политически сили, по експертни. Друго – сядаме довършваме диалога по цели и стратегия. После се опитваме да селектираме тим от специалисти, които имаме доверие. Това са вероятните сюжети “, сподели той.

„ България наподобява непоносимо извън “, съобщи някогашният министър председател

Според него обстановката е динамична и доста постоянно в годините обратно по какъв начин здравият разсъдък надвива.

„ Това е унизително за първия, това предложение е надменно има корупционен привкус – 2 милиарда лв., които една парламентарна комисия да си ги разпределя и да си ги ръководим ние. Едно такова предложение е противоконституционно “, сподели той.

Тя уточни, че ГЕРБ са поканени на нови диалози

„ Най-важно за страната е да има държавно управление с работещ парламент, тъй като той има да прави работа. Задачата тук е да се откри вероятната и вярната политическа технология това да се случи. Шести път избори е невиждан опит, който не знаем до какво ще докара. Демокрацията не може да се предозира “, добави Дончев.

Той бе безапелационен, че всеки би трябвало да направи компромис. „ Не можем да оставим страната без бюджет “, сподели Дончев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР