Това, което Кание Уест умее най-добре, несъмнено е да привлича

...
Това, което Кание Уест умее най-добре, несъмнено е да привлича
Коментари Харесай

Ето как изглежда новата съпруга на Кание Уест

Това, което Кание Уест умее най-добре, безспорно е да притегля интереса към себе си. Било то с някое брутално изявление или с обстоятелството, че още веднъж е фамилен мъж. 

Да, последното е самата истина. От Daily Mail научаваме, че рапърът се е оженил за чиновник от компанията си Yeezy. Въпросната му нова брачна половинка се споделя Бианка Ченсори.

Твърди се, че 45-годишният рапър и Бианка са си споделили " Да, вечно " на интимна частна гала, по време на която са видяни да носят брачни халки. Съюзът обаче не е легализиран, защото наподобява, че двойката не е подала брачно удостоверение, оповестява TMZ.

Кание е бил видян да носи халката си на среща за обяд по-рано тази седмица, като източници на уеб страницата настояват, че пръстенът символизира уговорката му към Бианка след церемонията.

Не е ясно от какъв брой време се познават или какъв брой време са се срещали, само че Бианка стартира работа за  компанията Yeezy на Kanye през ноември 2020 година Тя е посочена като началник на отдела по дизайн.

MailOnline се свърза с представители на Kanye за коментар, само че за момента към момента липсва подобен.

Миналия месец Кание отдаде респект на своята нова " брачна половинка ", като издаде песента " Censori Overload " -  игра с нейното фамилно име. В текста той разкрива, че са са пазили да нямат интимни контакти преди да се оженят, пеейки: " И Библията сподели, че не мога да върша повече секс " до брака ".

Що се отнася до Бианка Ченсори, ето и какво знаем за нея. По време на студентството си Бианка основава марката за бижута Nylon`s. Бизнесът стартира, когато тя и нейна другарка Ирен стартират да вършат чокъри и гривни с кристали Swarovski за себе си и за другари, преди да осъзнаят капацитета да основат магазин.

След като приключва, Бианка става съветник по дизайн за една година, преди да се запише като студент със компетентност архитектурен дизайн, където учи в продължение на три години.

След това тя приключва магистърска степен сред 2019-2020 година, преди да се реалокира в Лос Анджелис, когато получава и работа в Yeezy.

Новината за сватбата на Кание и Бианка идва малко, след като рапърът уреди развода си с Ким през ноември. Те се ожениха през 2014 година на обилна гала във Флоренция след три години връзка. Ким не е коментирала обществено новия брак на Кание, само че показа серия от загадъчни послания. В истории в Instagram тя написа: " Наистина съм в моята епоха на безшумно момиче, нямам какво да кажа. Просто доста работа. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР